Pyöräilyt

Vuoden 2019 pyöräily järjestetään 15.6. Tapahtuma-alue sijaitsee Forssan urheilukentän alueella, kisakeskuksena toimii jäähalli.

Suvi-ilta pyöräilyssä ajetaan kaksi eri matkaa 35 km ja 95 km. Pyöräilyn voit polkea Ponilla, retkipyörällä tai kilpapyörällä. Kypärän käyttö on pakollista pyörämallista riippumatta.


Sarjat

95 km (M/N YL, 40, 50, 60)

35 km (M/N YL)


Osallistumismaksut

Osallistumismaksut 30.9.18 asti 31.12.18 asti 31.3.19 18.5.19 15.6.19
Matka: 35km 25 € 31 € 38 € 43 € 50 €
Matka: 95km 30 € 36 € 44 € 49 € 60 €

Osallistumismaksu sisältää

– Tapahtuman aikainen huolto
– Ruokailu maalissa (keittoruoka, leipä, kahvi, tee, pulla)
– Osallistujamitali
– Tekninen T-paita
– Pääsy päivän aikana Vesihelmeen


Kaikki ilmoittautuneet saavat linkin sähköiseen Suvi-ilta lehteen, jossa mm.  viimeiset ohjeet tapahtumaan osallistujille.

Reitit

Suvi illan pyöräilyreitit

Pidemmän reitin korkeuskäyrä:

Katso tarkempaa tietoa täältä: http://connect.garmin.com/activity/319931855

Info

Kisatoimisto

Forssan Jäähalli, Urheilukentänkatu 6, 30100 Forssa.
Avoinna perjantaina klo 17.00 – 20.00 ja lauantaina klo 8.30 alkaen.
Jälki-ilmoittautuminen viimeistään 1 tunti ennen ko. lajin lähtöä.


Aikataulu

Pe 14.6. tapahtumatoimisto aukeaa klo 17.00.
La 15.6. tapahtumatoimisto aukeaa klo 8.30. Klo 10 mennessä osanottajavarmistukset sekä jälki-ilmoittautumiset.


Lähtö ja maali

Lähtöön järjestäytyminen tapahtuu Urheilukentänkadulla kymmenen minuuttia ennen lähtöä. Valitse paikka oman vauhtisi mukaan. Annetaan kilpapyörien mennä kärkeen.

KAIKKI osallistujat lähtevät yhtä aikaa, klo 11.00.

Lähtö tapahtuu yhtenä ryhmänä. Johtoauton perässä ajetaan ohjatusti n. 3 km aina Kalsuntien risteykseen asti, mistä alkaa vapaa ajo. Tapahtumassa on ajanotto, mutta kyse ei ole kilpailutapahtumasta.

Forssan Suvi-illan pyöräilyreitti on mitattu autolla ja Sports Trackerilla. Matkat on mitattu 34- ja 92 kilometrin mittaisiksi.

Asfaltti on koko matkan ajalta hyvässä kunnossa. Välkkiläntien alussa on hieman routavaurioita.

Turvallisuussyistä maali on Tampereentiellä hautausmaan parkkipaikan vieressä olevan bussipysäkin kohdalla (noin 2 km ennen kisakeskusta).

Suvi-ilta-pyöräily on kuntoajo. Osallistujien on pidettävä mielessä, että osallistujajoukko on toiveiltaan, kunnoltaan, taidoiltaan ja välineiltään kirjavaa. Kun kyseessä on yhteislähtö, emme suosittele aika-ajotangon käyttöä oman ja muiden turvallisuuden vuoksi.

Enimmäisajoaika on 6h!


Varustesäilytys, WC sekä puku- ja pesutilat

Osanottajien ilmainen varustesäilytys on siirretty harjoitusjäähallin puolelle klo 10-22.30. Varusta kaikki kassisi näkyvästi osallistujanumerollasi! Katso kartta!

Jäähallista löytyy puku- ja pesutilat sekä vessoja. Jäähallin edestä löytyy myös bajamajat. Maaliin tulon jälkeen voit myös lähteä Vesihelmeen rentoutumaan.


Pyörähuolto

Pyörille on varattu harjoitusjäähalli säilytystä varten. Säilytys omalla vastuulla. Muista huoltaa pyöräsi jo kotona ennen tapahtumaa!


Turvallisuus

Koska kyseessä on kuntoilutapahtuma, noudatamme yleisiä liikennesääntöjä.
Teitä EI ole suljettu muulta liikenteeltä. Järjestäjällä on oikeus poistaa osallistuja tapahtumasta tämän rikkoessa liikennesääntöjä. Risteysalueilla on liikenteenohjaaja. Silloin kun liikenteenohjaajaa ei ole, noudatetaan liikennesääntöjä ja opasteita. Kypärän käyttö reiteillä on pakollista. Osallistujien tulee noudattaa liikennesääntöjä ja merkittyjä reittejä. Suvi-ilta-pyöräilyyn osallistujat liikkuvat tapahtumassa omalla vastuullaan.


Reittimerkinnät

Jokaiselle osallistujalle jaetaan reittikartta / ajo-ohjeet numerolapun jaon yhteydessä.


Osallistujanumerot

Kaikilla osallistujilla tulee olla osanottajanumero, joka kiinnitetään selkäpuolelle. Maaliruokailu ja uinti on mahdollista saada vain osanottajanumeroa näyttämällä.

Kilpailunumero on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle. Osallistumisen siirto toiselle henkilölle on mahdollista Kisahallin muutokset-pisteessä, ja siitä peritään 5 € käsittelymaksu.

Osanottomaksua ei palauteta missään tapauksissa.  Sairaustapauksissa osanotto voidaan siirtää seuraavalle vuodelle esittämällä järjestäjille lääkärintodistus joko tapahtumassa tai välittömästi sen jälkeen (skannattuna info@suvi-ilta.fi tai postilla Vilppaankatu, 30100 Forssa).


T-paita

Rintanumeron kulmatunnuksella saat Suvi-illan t-paidan Kisahallista.


Huolto

Osallistujille on reitillä juomahuolto. Lyhyemmältä matkalta löytyy yksi huoltopiste (19 km). Pidemmän matkan pyöräilijöille on lisäksi toinen runsaampi huoltopiste (56 km).


Keskeyttäminen

Mikäli osanottaja keskeyttää, tulee hänen ilmoittaa asiasta tapahtumakeskukseen (puhelinnumero annetaan ennen lähtöä), lähimmälle huoltopisteelle tai liikenteenohjaajalle.


Vastuu ja vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Osanottajat liikkuvat tapahtumassa omalla vastuullaan.


Lääkintähuolto ja ensiapu

Ensiapupiste sijaitsee tapahtumakeskuksessa ja reitin varrelta niitä löytyy 3 kpl. Tapahtuman aikana on myös liikkuva ensiapu.


Tulospalvelu

Täydelliset tulokset nettisivuilla heti! www.suvi-ilta.fi


Oikeudet kuviin

Tapahtuman järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Forssan Suvi-illan aikana ottamilleen omille valokuville.


Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä kilpailun aikana Kisatoimistosta. Kilpailun jälkeen tiedustelut voi tehdä sähköpostilla info@suvi-ilta.fi.

SUVI-ILTA INSTAGRAMISSA #suviilta

Yhteistyökumppanit