Osallistujainfo

Kisatoimisto

Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 27, 30100 Forssa.

Avoinna perjantaina klo 17.00 – 20.00, lauantaina klo 10.00 – 15.00 ja sunnuntaina klo 8.00 – 11.00.

Jälki-ilmoittautuminen viimeistään 1 tunti ennen ko. lajin lähtöä. Numeron haku viimeistään 1 tunti ennen lajin alkua.


Kilpailunumerot

Kilpailunumero on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle. Kilpailunumeron takapuolelle on täytettävä lääkintähenkilöstöä varten henkilötiedot sekä ICE puhelinnumero (In Case of Emergency).

Osallistumisen siirto toiselle henkilölle on mahdollista kisatoimiston muutokset-pisteessä, ja siitä peritään 5 € käsittelymaksu.

Mikäli olet ilmoittautumisen yhteydessä hankkinut peruutusturvan, sairaustapauksissa osanotto voidaan siirtää seuraavalle vuodelle esittämällä järjestäjille lääkärintodistus joko tapahtumassa tai välittömästi sen jälkeen (lähetä skannattuna info@suvi-ilta.fi tai postilla Vilppaankatu 1, 30100 Forssa).

Numerolapun pitää olla suorituksen aikana selkeästi toimitsijoiden nähtävissä. Osanottomaksua ei palauteta missään tapauksissa.

Kaikilla pyöräilyyn osallistujilla tulee olla osanottajanumero, joka kiinnitetään selkäpuolelle.

Maalihuolto ja uinti on mahdollista saada vain osanottajanumeroa näyttämällä.


Lähdöt

Katso juoksujen lähtöajat täältä.

Katso pyöräilyjen lähtöajat täältä.


Keskeyttäminen

Keskeyttäville järjestetään kuljetus maaliin. Kerro keskeytyksestäsi ensiapu- tai huoltopisteellä. Toimitsija järjestää puhelimitse kuljetuksesi maalipaikalle.


Ensiapu

Lähtö- ja maalialueella sekä reitillä on ensiapuhenkilöitä. Lääkäri maalialueen ensiaputeltalla.

Pyöräilyreiteillä päivystävät kolme liikkuvaa ensiapuyksikköä.


Huoltopisteet ja maalihuolto

Katso juoksujen huoltopisteet täältä.

Katso pyöräilyjen huoltopisteet täältä.

Maalihuollossa kaikille osallistujille on tarjolla runsas huolto rintanumeroa näyttämällä.


Omat juomat

Juoksijoiden mahdolliset omat juomat on toimitettava kisatoimistoon klo 12.30 mennessä. Pullossa tulee olla selkeä merkintä, mihin huoltopisteeseen juoma viedään!


Varustesäilytys

Osanottajien ilmainen varustesäilytys harjoitushallissa pääpysäköintialueen vieressä lauantaina klo 10.00-21.00 ja sunnuntaina 8.00-16.00. Kiinnitä saamallasi nippusiteellä varustekassiisi rintanumerosta irrotettava lipuke.


Peseytyminen

Rintanumeroasi näyttämällä pääset veloituksetta Viihdeuimala Vesihelmeen suihkuun, saunaan ja uimaan lauantaina klo 12.00–21.00 ja sunnuntaina klo 11.00-18.00.

Jäähallilla on suihku- ja pukuhuoneita miehille ja naisille. Käytössä ovat myös Urheilukentän katsomon alla olevat pukutilat. Tavaroiden säilyttäminen pukuhuoneissa on omalla vastuulla. 

WC:t löydät kisatoimistolta, pukuhuoneista ja Urheilukentältä. Lähtö/maalialueen vieressä on bajamajoja.


Palkinnot

Kympillä, puolimaratonilla ja maratonilla palkitaan kaikissa sarjoissa 3 parasta naista ja miestä. HUOM! Kympin ja puolimaratonin yleisen sarjan palkinnot (3 parasta) jaetaan heti urheilukentällä, samoin 15 v. ja 19 v. sarjan parhaille. Muiden sarjojen kolme parasta naista ja miestä palkitaan Suvi-ilta lehden aikataulun ja ohjeiden mukaisesti.

35 km ja 97 km pyöräilyjen kaikissa sarjoissa palkitaan 3 parasta naista ja miestä. Palkinnot jaetaan Urheilukentällä lähtöalueen vieressä Suvi-ilta lehden aikataulun mukaisesti.


Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä kilpailun aikana kisatoimistosta. Kilpailun jälkeen tiedustelut voi tehdä sähköpostilla info@suvi-ilta.fi.


Tulospalvelu

Täydelliset tulokset näkyvät nettisivuillamme tapahtumapäivänä välittömästi.


Oikeudet kuviin

Tapahtuman järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Forssan Suvi-illan aikana ottamilleen valokuville ja videoille.


Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.


Suoritusaika

Maratonin ja puolimaratonin maksimisuoritusaika on 6 h. 10 kilometrin juoksussa maksimisuoritusaika on 2.30 h. 5 kilometrin juoksussa maksimisuoritusaika on 1.30 h.

35 km pyöräilyn maksimisuoritusaika on 4 h ja 97 km pyöräilyn maksimisuoritusaika on 6 h.


Ylivoimainen este

Ylivoimaisen ennalta arvaamattoman esteen* tullessa Forssan Suvi-illan järjestäjä Forssan Salama ry voi päättää perua koko tapahtuman lyhyessäkin ajassa.

Mikäli Forssan Suvi-illan tapahtuma joudutaan järjestäjistä riippumattomista Force majeure -syistä kokonaan perumaan, tapahtuman järjestäjä Forssan Salama ry pidättää 50% osallistumismaksuista tapahtuman valmistelujen vuoksi syntyneiden kulujen peittämiseksi ja 50% maksetuista osallistumismaksuista hyvitetään kullekin osallistujalle seuraavan vuoden osallistumismaksun yhteydessä. Liikuntaeduilla (E-passi, Smartum) maksettuja osanottomaksuja ei palauteta.

Forssan Salama ry tiedottaa peruutuksesta tiedotusvälineissä, sähköpostilla ja internetissä.

50% hyvitys on voimassa vuoden 2025 Forssan Suvi-illan tapahtumaan asti, ei enää tämän jälkeen. Hyvitystä ei palauteta rahana. Hyvitykset ovat henkilökohtaisia, niitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

* Ylivoimainen este (Force Majeure) tarkoittaa sopimuksen osapuolista riippumatonta odottamatonta poikkeuksellista tapahtumaa, esim hirmumyrsky, maanjäristys, meteoriitti, sota yms… sekä suorituksen estävä viranomaisen toimi.

Takaisin ylös