Ilmoittaudu

Sähköinen ilmoittautuminen

Huom! Jälki-ilmoittautuminen päättyy 1,5 tuntia ennen kunkin sarjan lähtöä. Internetin kautta ilmoittautuminen päättyy torstaina 13.6.2024 klo 24.

Ilmoittaudu tästä

Alennukset

Voimassa 19.5.2024 asti. Etu on henkilökohtainen ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

HUOM! Voit siis käyttää vain yhden edun/osallistuja/matka.

uusi s etukortti visa debit e1664518968793

OK Hämeenmaan S-Etukortti 4€

Voimassa olevalla Osuuskauppa Hämeenmaan S-etukortilla (nro 0122…) 4€ alennus kaikista osallistumismaksuista.

Hämeen Median etukortti kansi

Hämeen Mediat (mm. Forssan Lehti) kestotilaajaetu 4€

Voimassa olevalla Hämeen Mediat -kestotilaajaan asiakasnumerolla 4€ alennus kaikista osallistumismaksuista.

Ryhmäilmoittautuminen laskulla

Ryhmän koko minimi 4 henkilöä!

https://secure.onreg.com/onreg2/front/createagent.php?id=6123

Mikäli ilmoitat yrityksestäsi useamman osallistujan ja haluat osallistumismaksun veloituksen laskulla, luo ryhmääsi varten laskutustunnukset tästä linkistä: https://secure.onreg.com/onreg2/front/createagent.php?id=6123

Tunnuksen luomisen jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen sekä hallinta- ja ilmoittautumis-salasanat.

Kun olet saanut käyttäjätunnuksen ja salasanan ryhmäsi yhteyshenkilöltä, voit kirjautua niillä ilmoittautumisjärjestelmään tästä linkistä, ja osallistumismaksusi kirjautuu yhteislaskutukseen.

Ryhmänjohtajan tunnuksilla voit tarkastella ryhmäsi ilmoittautuneita ja luoda laskun tästä linkistä Ryhmänjohtaja.

Tarvittaessa kysy apua info@suvi-ilta.fi

HUOM! Laskutuksessa emme voi huomioida mahdollisia erilaisia korttialennuksia!


Osallistumismaksun voit maksaa myös

  • Smartum Pay:llä
  • ePassilla sähköisesti

Tee ensin ilmoittautuminen Suvi-illan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Smartum-maksusta tulee vielä lähettää kuitti osoitteeseen info@suvi-ilta.fi. ePassi-maksuista saamme suoraan ilmoituksen sähköpostiin. Liikuntaedulla voi maksaa vain osallistumismaksun, ei lisäpalveluita (esim. paita, siirtoturva).

Huom! Edelleen myös Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät. Osallistumismaksua ei voi maksaa osittain etuseteleillä ja osittain rahalla, vaan etusetelien loppusumman tulee olla vähintään kulloinkin voimassa olevan osallistumismaksun suuruinen. Etusetelit tulee lähettää viimeistään viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Etusetelit lähetetään alla olevaan osoitteeseen:

Forssan Salama
Suvi-ilta
Vilppaankatu 1
30100 Forssa

Kun ilmoittaudut ja maksat liikuntaedulla, huomio ettet voi myydä tai siirtää osallistumistasi toiselle henkilölle. Tämä siksi, että liikuntaetu on aina henkilökohtainen, emmekä voi liikuntaedun käyttöä palauttaa tai muuttaa sitä rahaksi.


Sairastapaus

Siirtoturvalla voit siirtää osallistumisen seuraavalle vuodelle lääkärintodistuksella. Siirtoturvan turvin siirron voi tehdä organisaatiolle toimitetulla lääkärintodistuksella. Huomaathan, että siirtoturvaa ei voi ostaa jälkikäteen.

Juoksijan tulee tässä tapauksessa lähettää tapahtumapäivään mennessä organisaatiolle kopio lääkärintodistuksesta postitse (postileima viimeistään tapahtumapäivä), sähköpostin liitteenä. Yhteystiedot-sivulta löydät  osoitteet jonne todistus tulee lähettää.

Takaisin ylös