HUOM! PYÖRÄILIJÄT! Muutoksia pyöräilyreiteillä!

HUOM! PYÖRÄILIJÄT,

Forssan Suvi-illan kaikkia pyöräilymatkoja (35 km, 95 km, 140 km) koskee tämä REITTIMUUTOS:

Aiempina vuosina kaikkien kisamatkojen reitti kääntyi ”3 km alkuverryttelyn” jälkeen vasemmalle KALSUNTIELLE. Nyt tämä Kalsun-lenkki kierretään vasta paluumatkalla!

35km ajetaan siis Tampereentietä Matkun risteykseen asti ja siellä käännytään vasemmalle ja 6 km jälkeen Kalsuntietä takaisin. Huoltopisteet 17 km ja noin 25 km kohdilla.

95 km ajetaan suoraan Välkkilän risteykseen asti (34 km), sieltä entiseen tapaan Hakolahden kautta Lautaportaaseen ja oikealle Saviniementietä takaisin kohti Forssaa, mutta Matkuntien risteyksessä käännytään oikealle tälle Kuuma-Kalsu lenkille ja maaliin Forssaan. Huoltopiste 54 km ja 77 km kohdalla.

140km ajetaan Tampereentietä 39 km Urjalan asemalle asti, oikealle Toijalaan, käydään moottoritien toislla puolella ja käännytään Kuurilantietä kohti etelää, Pirttikoskentietä Lautaportaaseen asti ja loppu samoin kuin 95 km, Matkuntietä oikealle ja Kuuman-Kalsun lenkkiä maaliin. Huoltopisteet noin 50 km ja 100 km kohdilla.

Tämä reittimuutos sallii nyt sen, että ”vapaa kilvanajo” voi alkaa heti Ojalanmäen päällä, TAAJAMAN PÄÄTTYMINEN-merkin kohdalta, noin 2 km startista!

Takaisin ylös