Forssan Suvi-illan lähettiläät 2023

Forssan Suvi-ilta ylpeänä esittää: some-lähettiläämme Karoliina Laaksonen, Jukka Turta ja Jussi Kärki!

Karoliina
Karoliina lenkillään Forssan Suvi-illan reitillä, naapurikunta Tammelan teillä.

”Heippa kaikille! Oon Karoliina Tammelasta. Toimin Personal Trainerina ja Life Coachina ja haluan auttaa asiakkaita voimaan hyvin niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Hyvä treeni, Hyvä mieli. Liikutan ihmisiä työkseni, mutta mulla itselläni on myös iso palo liikuntaa kohtaan. Viimeisimpänä olen hurahtanut Triathlon-maailmaan, ja siinä sitä haastetta sitten riittääkin. Tämän kesän tavoitteena on osallistua perusmatkalle (uinti 1,5km, 40km pyöräily ja 10km juoksu). Suvi-illassa osallistun kahdelle matkalle: lauantaina 10km juoksuun ja sunnuntaina 35km pyöräilyyn. Nämä matkat sopivat oikein loistavasti kesän päätavoitteeni tueksi. Näille matkoille olen osallistunut useamman kerran myös aiemmin ja tavoitteena on kilpailla omia vanhoja aikojani vastaan. Suvi-ilta tapahtumana on rento ja helppo esimerkiksi ensimmäiseksi juoksu- tai pyöräilytapahtumaksi. Sieltä olen itsekin aikoinani aloittanut kuntoilijana. Nähdään siis kesäkuussa viivalla! ”
ReykjavikChef
Kuvassa Jukka testaamassa islantilaista teräsmiestyyliä.

”Olen innokkaasti fillarin päällä viihtyvä arjen kuntoilija, joka ei aiemmin ole osallistunut yhteenkään liikkumiseen liittyvään joukkotapahtumaan. Nykyisenä lahtelaisena ei edes Finlandia ole saanut intoani heräämään ladulle tuhatpäiseen joukkoon, vaikka kuntohiihto lähellä sydäntäni onkin.
Suvi-iltaan kun tuli kutsu, en epäröinyt hetkeäkään. Kiitos tästä vanha kotiseutu, Lounais-Hämeen hienot maisemat ja aina vireä urheilumies, Linikkalan kasvatti Mikko L.
Työmoodini on ammattikeittiöissä. Mielihyvää kanssapolkijoilleni pyrin tuottamaan ammattini puolesta ruoan ja ravitsemuksen kautta. Suvi-illassa on hieno tilaisuus haastaa itsensä ja muut osallistujat ainutkertaiseen kokemukseen tutuissa maisemissa ja hyvässä seurassa.
Fillarin ketjut on rasvattu ja kalusto odottelee kevätaurinkoa. Pohjakuntoa lähden hakemaan Salpausselän laduilta, päijäthämäläisistä mäistä ja Vesijärven jäältä. Katsotaan, mihin se riittää. Itselleni uusi kokemus, kun saa numeron rintaan ja retki alkaa.”
Jussi Karki
Kärki on aloittanut valmistautumisen Suvi-iltaan seuraamalla urheilua. Teoriasta on aika siirtyä käytäntöön keväämmällä.

”Ensin tuli pitkä köhä, sitten liukkaus Lauttasaaren poluille ja päälle muutama työreissu ilman lenkkitossuja. Juoksu-uran uudelleenlämmittely alkoi sikäli perinteisesti, että selitykset on kaivettu jo esiin. Onneksi pohjia on otettu. Olen juossut yhdeksän kertaa Tukholman maratonin, kerran puolikkaan Suvi-illan jäniksenä ja toisen puolikkaan Punkalaitumella. Lisäksi olen perustajajäsen NoCanDo-maratonklubissa ja puheenjohtajakauteni oli toiminnallinen menestys. Onnistuminen kesäkuun Suvi-illassa ei siis jää ainakaan meriiteistä kiinni.
Valitsen matkani vitosen, kympin ja puolimaratonin väliltä lähempänä Suvi-iltaa. Tässä on vielä parikymmentä pikkujuttua hoidettava sitä ennen – ja ne kaikki ovat kiloja. Päätoimittajan työni Helsingin lihapatojen äärellä ei varsinaisesti auta pääsyssä kisakuntoon. Lupaan kuitenkin saman kuin NoCanDon esittelytekstissä yli neljännesvuosisata sitten: Pysyn helposti kärjen vauhdissa.”

Takaisin ylös