Ajankohtaista

 

HUOM!

Forssan SUVI-ILTA juostaan ja pyöräillään virusväistönä kesäkuun sijasta 8.elokuuta 2020,
samalla ohjelmalla ja aikataululla kuin piti olla kesäkuussa.
www.suvi-ilta.fi

Forssan Salama ry


Note!

Instead of June, Forssan SUVI-ILTA will take place on 8th of August 2020. Race-program and schedule precisely same as was planned for the June-race.
www.suvi-ilta.fi

Forssan Salama


Valmistelemme edelleen Forssan Suvi-iltaa toteutettavaksi suunnitellusti 13.6.2020!

Mikäli viranomaisohjeet ja -määräykset estävät varotoimenpiteenä liikuntatapahtumien toteutuksen tuolloin, olemme varautuneet siirtämään tapahtumamme elokuulle, lauantaille 8.8.2020.

Tuolloin elokuussa kisakeskuksena toimisi Forssan Ammatti-instituutti, joka sijaitsee Forssan urheilukentän vieressä, kentän takakaarteen kohdalla.

Seuraamme viranomaisohjeita tiiviisti ja informoimme tilanteesta heti, kun se on mahdollista, viimeistään kuitenkin huhtikuun jälkipuoliskolla.

Tervetuloa Forssaan, hilippasemaan ja/tai polokasemaan, me järjestäjät ja suuri yleisömme odotamme teitä!

Kuntoiluterveisin,
Forssan Salama ry


In case the Finnish health authorities do not allow big events in June, we prepare to arrange Forssan Suvi-ilta on 8th of August 2020.

We do give you more information as soon as possible on our websites www.suvi-ilta.fi, latest at the end of April!

You are very welcome to Forssan Suvi-ilta -race, to run or to bike, or both!

Forssan Salama ry
info@suvi-ilta.fi


Ylivoimaisen ennalta arvaamattoman esteen* tullessa Forssan Suvi-illan järjestäjä Forssan Salama ry voi päättää perua koko tapahtuman lyhyessäkin ajassa.

Mikäli Forssan Suvi-illan tapahtuma joudutaan järjestäjistä riippumattomista Force majeure -syistä kokonaan perumaan, tapahtuman järjestäjä Forssan Salama ry pidättää 50% osallistumismaksuista tapahtuman valmistelujen vuoksi syntyneiden kulujen peittämiseksi ja 50% maksetuista osallistumismaksuista hyvitetään kullekin osallistujalle seuraavan vuoden osallistumismaksun yhteydessä.

Forssan Salama ry tiedottaa peruutuksesta tiedotusvälineissä, sähköpostilla ja internetissä.

50% hyvitys on voimassa vuoden 2021 Forssan Suvi-illan tapahtumaan asti, ei enää tämän jälkeen. Hyvitystä ei palauteta rahana. Hyvitykset ovat henkilökohtaisia, niitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

* Ylivoimainen este (Force Majeure) tarkoittaa sopimuksen osapuolista riippumatonta odottamatonta poikkeuksellista tapahtumaa, esim hirmumyrsky, maanjäristys, meteoriitti, sota yms… sekä suorituksen estävä viranomaisen toimi.


Forssan Suvi-ilta antaa jokaiselle paljon, melkoisen täyshoitopaketin!

Hyvän reittihuollon, mitalin, keittolounaan, t-paidan ja kylpyläkäynnin lisäksi jokainen osallistuja kokee nautintoa kannustavasta runsaasta yleisöstä!

Etenkin juoksureitin varrella on koko illan ajan valtavasti yleisöä ja he oikeasti kannustavat osallistujia upeasti.

“Suomen paras reittiyleisö” on usein kuultu palaute, tule ihmeessä kokemaan hieno Suvi-illan tunnelma!


Forssan Suvi-illan maratonin voittaja Joni Saarikoski mailasi mukavia fiiliksiä voittojuoksustaan 2019:

“Forssan Suvi-ilta oli minulle uusi kokemus. Laitan paljon painoarvoa kilometripaalujen tarkkuudelle ja reitin merkinnälle ja ohjaukselle. Nämä oli hoidettu täydellisesti Suvi-illassa! Kaikenpäälle katsojia ja kannustusta oli paljon, etenkin huomioiden, että kierros oli yli 20 km pitkä. Näissä seikoissa Forssa pesi esim HCM:n!”

Siispä tervetuloa sankoin joukoin Suvi-illan MARATONILLE Forssaan 13.6.2020!


Kesällä 2020 on yleisurheilussa kahdet arvokisat, heinäkuussa Olympialaiset Tokiossa ja elokuussa EM-kisat Pariisissa. Tulosrajat molempiin kisoihin ovat erittäin kovat, mutta kestävyysjuoksuissa varsinkin Pariisiin on useammalla suomalaisjuoksijalla mahdollisuus yltää. Ja tässä Forssan Suvi-ilta voi olla avuksi!

Kuukausi olympiamaratonin jälkeen maratonin sijasta EM-Pariisissa juostaan puolimaratonit. Tulosrajoja ei tähän lajiin ole vielä SUL:n taholta asetettu. Mutta kun Forssan Suvi-illan puolikkaan reitti tiedetään vuosien kokemuksilla huippunopeaksi ja 13.6. on ajankohtana erinomainen elokuun arvokisanäyttöä ajatellen, voidaan Tammelantiellä nähdä jälleen tosikovaa menoa, kun useampikin EM-kisaedustusta tavoitteleva nainen ja mies rynnistää joukolla hurjaa vauhtia Tammelaan ja takaisin. Ja Suvi-illan valtaisa reittiyleisö kannustaa jälleen mahtavasti kaikkia juoksijoita, vauhdista riippumatta!Forssan Suvi-illan ilmoittautuminen on nyt avattu entistä parempana. Hyödynnä heti erittäin edulliset hinnat ja ilmoittaudu 13.6.2020 järjestettävään 29. Forssan Suvi-iltaan!


Odotamme 13.6.2020 mukaan yli 1500 juoksijaa ja 700-900 pyöräilijää kuntoilemaan ja kisaamaan Forssaan. Perinteiset juoksumatkamme 10 km, puolikas ja täysi maraton täydentyy nyt 5 km lenkillä.

Tutut pyöräilymatkamme 35 km “koko kansan pyöräily” ja vähän vaativampi 95 km säilyvät ennallaan, sekä kisana että kuntoajona, jopa sähköpyörälläkin voi tulla mukaan kuntoajoon. Pisin pyöräilymatkamme kasvaa edelleen, nyt ajetaan 160 km eri vauhtiryhmissä, nyt tieremontin jälkeen käydään TeurollakinSUVI-ILTA SOMESSA

Yhteistyökumppanit