Ajankohtaista

 

TARJOUS VOIMASSA:
PERJANTAI 29.11.2019
00:00–24:00

OLE NOPEA JA ILMOITA KAKSI HENKILÖÄ SAMASSA ILMOITTAUTUMISESSA JA SAATTE MOLEMMAT 25% ALENNUSTA KAIKISTA LAJEISTA!

Nappaa kaveri ja hilippaskaa mukaan Suomen suurimpaan juoksu- ja pyöräilytapahtumaan nauttimaan ennennäkemätöntä kuntoilun riemua!


Ohje kimppa-ilmoittutumiseen

Tallenna ensin normaalisti kotisivullamme kaikki tarvittavat omat tietosi ilmoittautumis-järjestelmäämme, mihin tahansa lajiin aiotkaan osallistua. Enää olisi maksun vuoro, mutta näet nyt järjestelmässä vasemmalla kohdan “lisää osallistuja”. Klikkaa tästä ja ala tallentaa ystävästäsi kaikki tarvittavat tiedot järjestelmään, mihin lajiin hän haluaakaan osallistua. Tämän jälkeen jatka järjestelmässä maksamaan osallistumismaksunne, järjestelmä osaa antaa maksettavaksesi nyt 25% alennetut hinnat kummankin teidän lajinne osalta. Järjestelmä hyväksyy kimppa-alennuksella nyt vain 2 hlöä ja vain Black Friday-perjantaina!

Tarjous vaatii kahden henkilön ilmoittautumisen.

Tarjous ei koske ryhmäilmoittautumisia, eikä mahdollista muita alennuksia.


Nyt pitää kaikkien olla hereillä, nimittäin tulevana perjantaina 29.11. on ennennäkemätön tarjous Suomen suurimpaan juoksu- ja pyöräilytapahtumaan🔥

TARJOUS julkaistaan kaikille Suvi-illan sähköpostilistalaisille jo keskiviikkona 27.11. ja Suvi-illan somekanavissa torstain 28.11. aikana💥 Tarjous tulee olemaan voimassa 29.11. klo 00.00-24.00.

⚡BLACK FRIDAY ARVONTA⚡Kannattaa käydä osallistumassa Suvi-illan Black Friday arvontaan Facebook-sivuillamme.

Hilippase mukaan!!


Mitalin, T-paidan, keittolounaan ja kylpyläkäynnin lisäksi jokainen osallistuja kokee nautintoa kannustavasta runsaasta yleisöstä! Etenkin juoksureitin varrella on koko illan ajan valtavasti yleisöä ja he oikeasti kannustavat osallistujia upeasti.

“Suomen paras reittiyleisö” on usein kuultu palaute, tule ihmeessä kokemaan hieno Suvi-illan tunnelma!


Forssan Suvi-illan ilmoittautuminen on nyt avattu entistä parempana. Hyödynnä heti erittäin edulliset hinnat ja ilmoittaudu 13.6.2020 järjestettävään 29. Forssan Suvi-iltaan!


Odotamme 13.6.2020 mukaan yli 1500 juoksijaa ja 700-900 pyöräilijää kuntoilemaan ja kisaamaan Forssaan. Perinteiset juoksumatkamme 10 km, puolikas ja täysi maraton täydentyy nyt 5 km lenkillä.

Tutut pyöräilymatkamme 35 km “koko kansan pyöräily” ja vähän vaativampi 95 km säilyvät ennallaan, sekä kisana että kuntoajona, jopa sähköpyörälläkin voi tulla mukaan kuntoajoon. Pisin pyöräilymatkamme kasvaa edelleen, nyt ajetaan 160 km eri vauhtiryhmissä, nyt tieremontin jälkeen käydään TeurollakinHUOM! PYÖRÄILIJÄT,

Forssan Suvi-illan kaikkia pyöräilymatkoja (35 km, 95 km, 140 km) koskee tämä REITTIMUUTOS:

Aiempina vuosina kaikkien kisamatkojen reitti kääntyi “3 km alkuverryttelyn” jälkeen vasemmalle KALSUNTIELLE. Nyt tämä Kalsun-lenkki kierretään vasta paluumatkalla!

35km ajetaan siis Tampereentietä Matkun risteykseen asti ja siellä käännytään vasemmalle ja 6 km jälkeen Kalsuntietä takaisin. Huoltopisteet 17 km ja noin 25 km kohdilla.

95 km ajetaan suoraan Välkkilän risteykseen asti (34 km), sieltä entiseen tapaan Hakolahden kautta Lautaportaaseen ja oikealle Saviniementietä takaisin kohti Forssaa, mutta Matkuntien risteyksessä käännytään oikealle tälle Kuuma-Kalsu lenkille ja maaliin Forssaan. Huoltopiste 54 km ja 77 km kohdalla.

140km ajetaan Tampereentietä 39 km Urjalan asemalle asti, oikealle Toijalaan, käydään moottoritien toislla puolella ja käännytään Kuurilantietä kohti etelää, Pirttikoskentietä Lautaportaaseen asti ja loppu samoin kuin 95 km, Matkuntietä oikealle ja Kuuman-Kalsun lenkkiä maaliin. Huoltopisteet noin 50 km ja 100 km kohdilla.

Tämä reittimuutos sallii nyt sen, että ”vapaa kilvanajo” voi alkaa heti Ojalanmäen päällä, TAAJAMAN PÄÄTTYMINEN-merkin kohdalta, noin 2 km startista!Toukokuun Forssan Lehden Puistojuoksun yhteydessä on mahdollisuus juosta normaalimatkojen (1 kierros, 5,8 km, 2 kierrosta 11,2 km) lisäksi tarkistusmitattu puolimaraton (21,097 km) – Puistopuolikas.

Aika: Sunnuntai 19.5.2019 kello 12.00
Paikka: Viihdeuimala Vesihelmi Eteläinen Puistokatu 2, Forssa

Ei ennakkoilmoittautumista.
Ilmoittautuminen Vesihelmessä kello 11.00-11.45.
Startti kello 12.00 Keskuskadulta.
Puolikkaan startti muita edellä Kuhalankosken kohdalla, jonne mennään Vesihelmeltä klo 11.45.

Osallistutumismaksu: 7 € johon sisältyy:

  • Puolikkaalla 3 huoltopistettä (Dexal, vesi tai omat juomat)
  • Sisäänpääsy Vesihelmen Viihdeuimalaan, jossa lukitut kaapit
  • Juoksun jälkeen mehutarjoilu
  • Osallistuminen palkintojen arvontaan
  • Diplomi

Huom. Maksimi suoritusaika 3 tuntia.

Järjestäjä: Forssan Salama ry.
Lisätietoja: www.forssansalama.fi
https://www.facebook.com/events/407883570048610/


SUVI-ILTA SOMESSA

Yhteistyökumppanit