Ajankohtaista

 

Tietöiden vuoksi olemme muuttaneet 95 km pyöräilyn reittiä. Uusi reitti on päivitetty yllä olevaan karttaan. Reitin pituus on SprotsTrackerilla mitattuna 94 km. Aikaisemmasta poiketen reitti kääntyy jo Saviniemen risteyksestä noin 21 km kohdalta oikealle Lautaportaaseen ja kiertää Teuron ja Susikkaan kylien kautta takaisin Lautaportaaseen ja edelleen Saviniemeen. Loppuosa reitistä on sama kuin ennenkin eli Matkun, Kuuman ja Kalsun kautta takaisin Forssaan.

 


Suvi-ilta lahjoittaa ajalla 14. – 31.3.2022 saapuneista uusista ilmoittautumisista 5€ / hlö Ukrainan kriisien uhrien tukemiseksi. Ilmoittautumisia saapui tänä aikana yhteensä 40 kpl, joten lahjoituksen summaksi tuli 200€. Lahjoitus tilitetään lyhentämättömänä SPR:n katastrofirahastoon.

 


Suvi-illan edulliset kevättalven hinnat ovat voimassa vielä maaliskuun loppuun asti. Tekemällä ilmoittautumisen 14. – 31.3. välillä lahjoitat samalla 5€ hätäapua Ukrainan kriisin keskelle. Tuki humanitaariseen työhön ohjataan lyhentämättömänä SPR:n katastrofirahaston kautta.


Suvi-illan juoksukoulu starttaa keskiviikkona 2.3. klo 18.00 – 20.00 Vesihelmessä. Tapaamisen alussa on noin tunnin luento / keskustelu, jonka jälkeen tehdään yhteinen peruskestävyyslenkki. Kelin mukaiset lenkkivarusteet siis valmiiksi päälle. Lenkkivauhti sovitetaan kunkin osallistujan lähtötasoon. Mukana on muutamia Salaman kuntojaoston / puistojuoksun juoksijoita vetämässä ryhmää ja huolehtimassa sopivasta vauhdista.

Juoksukoulussa on muutamia paikkoja vapaana ja ehdit vielä maanantain 28.2. ajan ilmoittautua tästä linkistä Suvi-illan juoksukoulu 2022 . Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua mukaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla paikan päällä. Voit tulla myös kuuntelemaan luento-osuuden ilman velvoitetta osallistua juoksukouluun.

Tervetuloa!

Forssan Salama


Kuntoilu hyvän ystävän kanssa on mukavaa. Tee nyt yhdessä kaverisi kanssa hyvä päätös ja ota tähtäimeksi ensi kesän Suvi-ilta! Osallistua voi kävellen, juosten tai pyöräillen. Halvemmat hinnat voimassa vielä ystävänpäivänä ma 14.2.2022.


Haluatko harjoitella tavoitteellisesti Suvi-iltaan 2022 kokeneen juoksuvalmentajan ohjauksessa? Oletko kiinnostunut harjoittelun monipuolistamisesta tai juoksutekniikan kehittämisestä? Vai haluatko vain treenata hyvässä porukassa? Kaikki tämä on mahdollista Forssan Salaman järjestämässä Suvi-illan juoksukoulussa, joka käynnistyy 2.3.2022 ja päättyy ensi kesän Suvi-iltaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä Suvi-illan Juoksukoulu 2022.

 Forssan Suvi-iltaa pitkään luotsannut Harri Merta luovutti kapulan lokakuussa seuraajalleen Olli-Pekka Hakalalle, joka on pitkäaikainen Forssan Salaman yleisurheiluvalmentaja, hallituksen jäsen ja yu-jaoston puheenjohtaja. Lue hänen ajatuksiaan Suvi-illan merkityksestä mm. seuralle, seutukunnalle ja tapahtuman osallistujille tästä linkistä https://suvi-ilta.fi/blogi/miksi-forssan-suvi-illalla-on-merkitysta/SUVI-ILTA SOMESSA

Yhteistyökumppanit