Ajankohtaista

 

Kanta-Hämeeseen hyökkäsi koronan intiavariantti  toukokuun puolivälissä, ensin Hämeenlinnan keskussairaalaan ja sieltä Riihimäelle ja nyt Forssaan. Sairastuneita on reitillä runsaasti, kuolleitakin, karanteenissa Forssassakin heti 200-250 henkilöä. 30-vuotisjuhla Suvi-iltaa on nyt mahdotonta  järjestää turvallisesti 19.6.2021. Lääkäreillämme ei vaihtoehtoja ollut, valitettavasti.

Kaikki Forssan Suvi-iltaan ilmoittautuneet siirretään nyt ensi vuoteen, yritetään 18.6.2022 uudelleen, toivottavasti normaalioloissa.

Hyvää kesää ja kuntoillaan kuitenkin!

– Forssan Salama ry


Forssan Suvi-illan juoksureitit 10km, puolimaraton ja maratonreitti on tarkistusmitattu tänä keväänä! Tulokset ovat siis tilastokelpoiset!


Oletamme, että viranomaisten tiukat rajoitukset nyt talvella sekä huhti- ja toukokuussa reippaasti laajentuvat rokotukset saavat pandemian laantumaan kesän kynnyksellä.

Olemme suunnittelmassa kisalääkärimme johdolla uudenlaiset toimenpiteet ja käytännöt kisahallissa, kisakampuksella, lähtö- ja maalialueella sekä juoksu- ja pyöräilyreiteillä.

Näin sekä Forssan Suvi-iltaan osallistuvat kuntoilijat että suuri toimitsijajoukkomme voimme kaikki osallistua turvallisesti 30-vuotisjuhlatapahtumaamme.

Tervetuloa hilippasemaan ja/tai fillaroimaan kesäiseen Forssan Suvi-iltaan!

”Palautusaikaa on tasan 3 viikkoa, se riittää hyvin.”

Naisista Camilla Richardsson, Anne-Mari Hyryläinen, Annemari Kiekara ja Laura Manninen ovat jo tulosrajan 1.15 alittaneet, mutta lisääkin kisoihin haluavia voi vielä tulla.

Miehistä ei tulosrajaa 1.05 ole kukaan tietääksemme alittanut. Joukkuekisaan voi päästä, jos löytyy 3 alle 1.06 juossutta miestä! Forssan tasainen reitti ja iso yleisö voisi sen mahdollistaa!

EM-Pariisi peruttiin 23.4. coronapandemian vuoksi!


HUOM!

Forssan SUVI-ILTA juostaan ja pyöräillään virusväistönä kesäkuun sijasta 8.elokuuta 2020,
samalla ohjelmalla ja aikataululla kuin piti olla kesäkuussa.
www.suvi-ilta.fi

Forssan Salama ry


Note!

Instead of June, Forssan SUVI-ILTA will take place on 8th of August 2020. Race-program and schedule precisely same as was planned for the June-race.
www.suvi-ilta.fi

Forssan Salama


SUVI-ILTA SOMESSA

Yhteistyökumppanit