Ajankohtaista

 
  1. TERVETULOA 30-vuotisjuhlatapahtumaamme 19.6., mutta vain täysin terveenä!
  2. kaikilla on MASKIPAKKO koko kisa-alueella koko viikonlopun! Käytä omaa maskiasi ennen suoritustasi, maaliin tultuasi annamme sinulle uuden maskin.
  3. Säilytetään TURVAETÄISYYDET kaikkialla kisa-alueella. HUOM! LÄHTÖ-alueella joukko harvennetaan turvavälein taaksepäin, osallistujamäärästä riippuen 50-150 metriä taaksepäin! Rintanumerosi tägi (siru) aloittaa suoritusaikasi mittaamisen vasta, kun liikut lähtöviivan mattojen yli! Saat aina tarkan nettoajan!
  4. kisahallin ja urheilukentän kaikki WC:t ja kaikki BAJAMAJAT (myös reitillä) sekä kisahallin työpöydät on bakteeri- ja virus-suojattu erikoisdesinfioinnilla, FOTONIT-valokatalyysipinnoituksella, jonka suojavaikutus kestää jopa vuoden!

HUOM!

  • Tarkkailemme sääntöjen noudattamista koko tapahtuman ajan.
  • Perinteinen keittolounaamme korvataan tänä vuonna eväspussilla.Kanta-Hämeeseen hyökkäsi koronan intiavariantti  toukokuun puolivälissä, ensin Hämeenlinnan keskussairaalaan ja sieltä Riihimäelle ja nyt Forssaan. Sairastuneita on reitillä runsaasti, kuolleitakin, karanteenissa Forssassakin heti 200-250 henkilöä. 30-vuotisjuhla Suvi-iltaa on nyt mahdotonta  järjestää turvallisesti 19.6.2021. Lääkäreillämme ei vaihtoehtoja ollut, valitettavasti.

Kaikki Forssan Suvi-iltaan ilmoittautuneet siirretään nyt ensi vuoteen, yritetään 18.6.2022 uudelleen, toivottavasti normaalioloissa.

Hyvää kesää ja kuntoillaan kuitenkin!

– Forssan Salama ryForssan Suvi-illan juoksureitit 10km, puolimaraton ja maratonreitti on tarkistusmitattu tänä keväänä! Tulokset ovat siis tilastokelpoiset!


Oletamme, että viranomaisten tiukat rajoitukset nyt talvella sekä huhti- ja toukokuussa reippaasti laajentuvat rokotukset saavat pandemian laantumaan kesän kynnyksellä.

Olemme suunnittelmassa kisalääkärimme johdolla uudenlaiset toimenpiteet ja käytännöt kisahallissa, kisakampuksella, lähtö- ja maalialueella sekä juoksu- ja pyöräilyreiteillä.

Näin sekä Forssan Suvi-iltaan osallistuvat kuntoilijat että suuri toimitsijajoukkomme voimme kaikki osallistua turvallisesti 30-vuotisjuhlatapahtumaamme.

Tervetuloa hilippasemaan ja/tai fillaroimaan kesäiseen Forssan Suvi-iltaan!

SUVI-ILTA SOMESSA

Yhteistyökumppanit