Ajankohtaista

 

Hei Yrittäjä,
Koronan vuoksi Forssan Salama joutui peruuttamaan tämän vuoden Forssan Suvi-Illan.
Tämä peruuntuminen aiheutti seuralle enemmän kuluja kuin tuloja.

Ensi vuonna on järjestyksessään 30. Forssan Suvi-Ilta, josta on tarkoitus tehdä Suomen suurin juoksu ja pyöräilytapahtuma. Jotta tämä olisi mahdollista, Forssan Salama tarvitsee nyt taloudellista tukea.

Tämän tuen keräämiseksi, Forssan Salama järjestää Lamminrannan urheilukentällä Suomen Urheiluliiton kanssa yhteistyössä Kunniakierroksen, maanantaina 14.9. klo 18.00.

Olisi hieno asia, jos onnistuisimme saamaan Forssan Suvi-Iltaan 3000 osallistujaa 19.6.2021 ja lisäksi saman verran vierailijoita tutustumaan Forssan seudulle samana viikonloppuna.

Tästä syystä, olen mukana Kunniakierroksessa keräämässä rahaa Forssan Salamalle,

Osallistu sinäkin projektiini: Juoksuta Kaukoa!

Tavoitteenani on, että jaksaisin kiertää tunnin aikana kentän 10 kertaa? 🤔 😀
Sopiva kierrosmaksu voisi olla 10 – 100 € / kierros, mutta sinä päätät sen.

Juoksuta siis Kaukoa ja lähetä katsomasi, sopiva kierrossumma sähköpostiin: kauko.nystrom@timanttiset.fi

Suomen Urheiluliitto lähettää tapahtuman jälkeen yritykselle laskun sähköpostilla.

Voit tulla myös mukaan kirittämään minua ja liikkumaan tunniksi hyvässä seurassa. 👍🏻

Terveisin,
Kauko Nyström
Forssan Salaman puheenjohtaja


Viruspandemia tuo edelleen niin suuria epävarmuustekijöitä liittyen suuren Forssan Suvi-illan osallistujajoukon samoin kuin yli 500 henkilön talkoojoukon terveysriskiin, että Forssan Salama päätti ma 25.5. perua koko tapahtuman tältä vuodelta.

Kukaan ei vieläkään osaa sanoa varmaksi Suomen pandemiatilannetta kesän lopulla, mikä aiheuttaa erittäin suuren epävarmuuden ison kuntotapahtuman järjestämiseen. Urheiluseura ja järjestäjät eivät voi ottaa riskiä vakavassa asiassa.

Kaikki Forssan Suvi-iltaan 8.8.2020 ilmoittautuneet saavat osallistua veloituksetta samaan lajiin ensi vuoden 30v-juhla-Suvi-illassa 19.6.2021.”Palautusaikaa on tasan 3 viikkoa, se riittää hyvin.”

Naisista Camilla Richardsson, Anne-Mari Hyryläinen, Annemari Kiekara ja Laura Manninen ovat jo tulosrajan 1.15 alittaneet, mutta lisääkin kisoihin haluavia voi vielä tulla.

Miehistä ei tulosrajaa 1.05 ole kukaan tietääksemme alittanut. Joukkuekisaan voi päästä, jos löytyy 3 alle 1.06 juossutta miestä! Forssan tasainen reitti ja iso yleisö voisi sen mahdollistaa!

EM-Pariisi peruttiin 23.4. coronapandemian vuoksi!


HUOM!

Forssan SUVI-ILTA juostaan ja pyöräillään virusväistönä kesäkuun sijasta 8.elokuuta 2020,
samalla ohjelmalla ja aikataululla kuin piti olla kesäkuussa.
www.suvi-ilta.fi

Forssan Salama ry


Note!

Instead of June, Forssan SUVI-ILTA will take place on 8th of August 2020. Race-program and schedule precisely same as was planned for the June-race.
www.suvi-ilta.fi

Forssan Salama


Ylivoimaisen ennalta arvaamattoman esteen* tullessa Forssan Suvi-illan järjestäjä Forssan Salama ry voi päättää perua koko tapahtuman lyhyessäkin ajassa.

Mikäli Forssan Suvi-illan tapahtuma joudutaan järjestäjistä riippumattomista Force majeure -syistä kokonaan perumaan, tapahtuman järjestäjä Forssan Salama ry pidättää 50% osallistumismaksuista tapahtuman valmistelujen vuoksi syntyneiden kulujen peittämiseksi ja 50% maksetuista osallistumismaksuista hyvitetään kullekin osallistujalle seuraavan vuoden osallistumismaksun yhteydessä.

Forssan Salama ry tiedottaa peruutuksesta tiedotusvälineissä, sähköpostilla ja internetissä.

50% hyvitys on voimassa vuoden 2021 Forssan Suvi-illan tapahtumaan asti, ei enää tämän jälkeen. Hyvitystä ei palauteta rahana. Hyvitykset ovat henkilökohtaisia, niitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

* Ylivoimainen este (Force Majeure) tarkoittaa sopimuksen osapuolista riippumatonta odottamatonta poikkeuksellista tapahtumaa, esim hirmumyrsky, maanjäristys, meteoriitti, sota yms… sekä suorituksen estävä viranomaisen toimi.


Forssan Suvi-ilta antaa jokaiselle paljon, melkoisen täyshoitopaketin!

Hyvän reittihuollon, mitalin, keittolounaan, t-paidan ja kylpyläkäynnin lisäksi jokainen osallistuja kokee nautintoa kannustavasta runsaasta yleisöstä!

Etenkin juoksureitin varrella on koko illan ajan valtavasti yleisöä ja he oikeasti kannustavat osallistujia upeasti.

“Suomen paras reittiyleisö” on usein kuultu palaute, tule ihmeessä kokemaan hieno Suvi-illan tunnelma!


Forssan Suvi-illan maratonin voittaja Joni Saarikoski mailasi mukavia fiiliksiä voittojuoksustaan 2019:

“Forssan Suvi-ilta oli minulle uusi kokemus. Laitan paljon painoarvoa kilometripaalujen tarkkuudelle ja reitin merkinnälle ja ohjaukselle. Nämä oli hoidettu täydellisesti Suvi-illassa! Kaikenpäälle katsojia ja kannustusta oli paljon, etenkin huomioiden, että kierros oli yli 20 km pitkä. Näissä seikoissa Forssa pesi esim HCM:n!”

Siispä tervetuloa sankoin joukoin Suvi-illan MARATONILLE Forssaan 13.6.2020!


Kesällä 2020 on yleisurheilussa kahdet arvokisat, heinäkuussa Olympialaiset Tokiossa ja elokuussa EM-kisat Pariisissa. Tulosrajat molempiin kisoihin ovat erittäin kovat, mutta kestävyysjuoksuissa varsinkin Pariisiin on useammalla suomalaisjuoksijalla mahdollisuus yltää. Ja tässä Forssan Suvi-ilta voi olla avuksi!

Kuukausi olympiamaratonin jälkeen maratonin sijasta EM-Pariisissa juostaan puolimaratonit. Tulosrajoja ei tähän lajiin ole vielä SUL:n taholta asetettu. Mutta kun Forssan Suvi-illan puolikkaan reitti tiedetään vuosien kokemuksilla huippunopeaksi ja 13.6. on ajankohtana erinomainen elokuun arvokisanäyttöä ajatellen, voidaan Tammelantiellä nähdä jälleen tosikovaa menoa, kun useampikin EM-kisaedustusta tavoitteleva nainen ja mies rynnistää joukolla hurjaa vauhtia Tammelaan ja takaisin. Ja Suvi-illan valtaisa reittiyleisö kannustaa jälleen mahtavasti kaikkia juoksijoita, vauhdista riippumatta!SUVI-ILTA SOMESSA

Yhteistyökumppanit