Ajankohtaista

 


Kiitos kaikille Suvi-illassa 2022  mukana olleille urheilijoille, kuntoilijoille, talkoolaisille ja yhteistyökumppaneille onnistuneesta tapahtumasta. Valitettavasti säänhaltija ei tänä vuonna ollut puolellamme, mutta onneksi se ei enemmistöä ilmoittautuneista säikäyttänyt. Kiitos kaikille myös tapahtuman aikana tulleesta sekä positiivisesta että rakentavasta palautteesta. Tavoitteemme on säilyttää Suvi-illan erinomainen tunnelma ja hienot järjestelyt, mutta koko ajan edelleen kehittää tapahtumaa palautteen pohjalta. Palautetta siis toivotaan runsaasti myös vielä tapahtuman jälkeen joko suullisesti tavattaessa tai puhelimitse sekä kirjallisesti osoitteeseen info@suvi-ilta.fi.

Iso kiitos vielä erikseen kaikille Suvi-illan upeille talkoolaisille, ilman teitä tapahtumaa ei olisi!

Tervetuloa Suvi-iltaan jälleen ensi kesänä la 17.6.2023!

 

Suvi-illan järjestelytoimikunta / Forssan Salama ry.


Nyt voit ilmoittautua ennakkoon Suvi-iltaan 2023 edullisilla early bird-hinnoilla. Hinnat ovat voimassa vain tapahtumaviikonlopun eli 17. – 19.6.2022. Hinnat:

Juoksut: 5 km (ei kilpailu) 20€, 10 km 25€, puolimaraton 33€, maraton 38€

Pyöräilyt: 35 km (ei kilpailu) 25€, 95 km 33€, 160 km (ei kilpailu) 38€

Ilmoittaudu ja varaa jo nyt paikkasi kesän 2023 iloiseen hilippasuun / polokasuun tästä
Tietöiden vuoksi olemme muuttaneet 95 km pyöräilyn reittiä. Uusi reitti on päivitetty yllä olevaan karttaan. Reitin pituus on SprotsTrackerilla mitattuna 94 km. Aikaisemmasta poiketen reitti kääntyy jo Saviniemen risteyksestä noin 21 km kohdalta oikealle Lautaportaaseen ja kiertää Teuron ja Susikkaan kylien kautta takaisin Lautaportaaseen ja edelleen Saviniemeen. Loppuosa reitistä on sama kuin ennenkin eli Matkun, Kuuman ja Kalsun kautta takaisin Forssaan.

 


Suvi-ilta lahjoittaa ajalla 14. – 31.3.2022 saapuneista uusista ilmoittautumisista 5€ / hlö Ukrainan kriisien uhrien tukemiseksi. Ilmoittautumisia saapui tänä aikana yhteensä 40 kpl, joten lahjoituksen summaksi tuli 200€. Lahjoitus tilitetään lyhentämättömänä SPR:n katastrofirahastoon.

 


Suvi-illan edulliset kevättalven hinnat ovat voimassa vielä maaliskuun loppuun asti. Tekemällä ilmoittautumisen 14. – 31.3. välillä lahjoitat samalla 5€ hätäapua Ukrainan kriisin keskelle. Tuki humanitaariseen työhön ohjataan lyhentämättömänä SPR:n katastrofirahaston kautta.


Suvi-illan juoksukoulu starttaa keskiviikkona 2.3. klo 18.00 – 20.00 Vesihelmessä. Tapaamisen alussa on noin tunnin luento / keskustelu, jonka jälkeen tehdään yhteinen peruskestävyyslenkki. Kelin mukaiset lenkkivarusteet siis valmiiksi päälle. Lenkkivauhti sovitetaan kunkin osallistujan lähtötasoon. Mukana on muutamia Salaman kuntojaoston / puistojuoksun juoksijoita vetämässä ryhmää ja huolehtimassa sopivasta vauhdista.

Juoksukoulussa on muutamia paikkoja vapaana ja ehdit vielä maanantain 28.2. ajan ilmoittautua tästä linkistä Suvi-illan juoksukoulu 2022 . Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua mukaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla paikan päällä. Voit tulla myös kuuntelemaan luento-osuuden ilman velvoitetta osallistua juoksukouluun.

Tervetuloa!

Forssan Salama


SUVI-ILTA SOMESSA

Yhteistyökumppanit