Ajankohtaista

TARJOUS VOIMASSA:
PERJANTAI 29.11.2019
00:00–24:00

OLE NOPEA JA ILMOITA KAKSI HENKILÖÄ SAMASSA ILMOITTAUTUMISESSA JA SAATTE MOLEMMAT 25% ALENNUSTA KAIKISTA LAJEISTA!

Nappaa kaveri ja hilippaskaa mukaan Suomen suurimpaan juoksu- ja pyöräilytapahtumaan nauttimaan ennennäkemätöntä kuntoilun riemua!


Ohje kimppa-ilmoittutumiseen

Tallenna ensin normaalisti kotisivullamme kaikki tarvittavat omat tietosi ilmoittautumis-järjestelmäämme, mihin tahansa lajiin aiotkaan osallistua. Enää olisi maksun vuoro, mutta näet nyt järjestelmässä vasemmalla kohdan “lisää osallistuja”. Klikkaa tästä ja ala tallentaa ystävästäsi kaikki tarvittavat tiedot järjestelmään, mihin lajiin hän haluaakaan osallistua. Tämän jälkeen jatka järjestelmässä maksamaan osallistumismaksunne, järjestelmä osaa antaa maksettavaksesi nyt 25% alennetut hinnat kummankin teidän lajinne osalta. Järjestelmä hyväksyy kimppa-alennuksella nyt vain 2 hlöä ja vain Black Friday-perjantaina!

Tarjous vaatii kahden henkilön ilmoittautumisen.

Tarjous ei koske ryhmäilmoittautumisia, eikä mahdollista muita alennuksia.

SUVI-ILTA SOMESSA

Yhteistyökumppanit