Pekka Hyysalo oli erittäin hyvä nuori freestyle-laskija, kun hän 2010 joutui treenissään pahaan tapaturmaan ja vammautui vakavasti. Pekka ei suostunut tyytymään kohtaloonsa vaan ryhtyi sinnikkääseen monipuoliseen kuntoutukseen ammattilaisten avustuksella. Pekan periksiantamaton ja positiivinen luonne tuli esiin kuntoutuksessa, hän halusi yhä vain parempaan kuntoon. Uskomatonta, mutta niin vain Pekka juoksi puolimaratonin (21,1 km) Turussa kesän lopussa! Oman terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi kannattaa meidän kaikkien nähdä vaivaa!

Pekka Hyysalo tulee Forssan Yhteislyseon saliin kertomaan tarinansa ke 6.2. klo 18.30. Tilaisuus on maksuton.
Tilaisuuden lopussa koululla on myynnissä FightBack –fanituotteita, myös selfie-kuviin Pekan kanssa on tuolloin mahdollisuus.
HUOM! Tilaisuuteen mahtuu vain 420 hlöä.

Seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat tukeneet FightBack-yhdistystä: Forssan Kaupunki, Forssan Lehti, LC Forssa, LC Forssa/Kuha, LC Forssa/Flores, LC Forssa/Wahren, Rotaryklubi Sepänhaka, K-Rauta, Lounaismaan Osuuspankki, Someron Säästöpankki, OK Hämeenmaa, Foxa

SUVI-ILTA INSTAGRAMISSA

Yhteistyökumppanit